Hållbar marknadsföring.

Vi vill få omvärlden att förstå varför ni gör vad ni gör och varför ni gör det bäst. Vi är med från början och hjälper er skapa manus, storyboard, eller varför inte ett originellt soundtrack som fångar den känslan ni vill förmedla?

Vad är Verapark?

Verapark är ett drivhus för miljörelaterad utveckling och innovation. Här får företag verksamma inom Veraparks område hjälp med exponering, kontakter, samarbeten mellan näringsliv och offentlig verksamhet, samt koppling till den akademiska världen vilket regenererar kompetens.

VIdeoproduktion

Vi har hjälpt Verapark med flertalet videoproduktioner för att visa upp deras nya samarbetspartners, exempelvis denna som vi gjorde åt Instant Systems.

Spela videoklipp

Webb

Vi fick i uppdrag att skapa en helt ny webbupplevelse för Veraparks besökare. Målet var inte endast att fräscha upp, utan att skapa något som skapar intresse, förmedlar budskapet och genererar nya leads. Deadline var “omgående”.

Byggd på den senaste versionen av WordPress med underliggande stöd för social media och en alldeles egen “Hub” för industriparkens medlemmar och aktiviteter.

Behöver ni också en effektiv medialeverantör? Kontakta mig så hittar vi en lösning!

Niklas Jacobsson | Art Director

[email protected]
0768-23 78 58