Låt oss fånga er genialitet.

Vi vill få omvärlden att förstå varför ni gör vad ni gör och varför ni gör det bäst. Vi är med från början och hjälper er skapa manus, storyboard, eller varför inte ett originellt soundtrack som fångar den känslan som ni vill förmedla?

Filmproduktion

Är ni intresserade av filmproduktion i hög kvalité för att öka ert företags synlighet och lönsamhet?

Att kunna presentera ert företag via reklamfilm eller företagsfilm på er hemsida eller i social media kan vara ett väldigt effektivt sätt att nå potentiella kunder eller skapa mervärde för er personal.

Vi på Lazy Media hjälper er gärna att fånga kärnan i er verksamhet för att på bästa sätt skapa en filmproduktion som passar era mål och förväntningar. Från idé till manus, produktion och bearbetning, hela vägen till spridning på önskad platform.

Om ni går i tankar på ett spännande nytt projekt så tveka inte. Ta kontakt med oss redan idag så ser vi till att konkretisera din fantasi.

Spela videoklipp

Reklamfilm åt Bintel AB.

Spela videoklipp

Reklamfilm åt FEAB Partners AB.

Grafisk formgivning

Er visuella identitet är en garanti för att er marknadsföring utformas enhetligt och stärker er profil i er bransch och hos potentiella kunder. Allt från trycksaker till webbsida är ert ansikte utåt.

Vi kan bistå med rådgivning och utforming av er grafiska profil med fokus på att göra ett seriöst intryck samtidigt som allt material som ni lämnar från er håller hög kvalité och ger ett professionellt intryck.

Behöver ni hjälp med att ta fram trycksaker, stärka ert varumärke, förbättra er webbsida eller er grafiska profil? Lazy Media har erfarenhet och intresse för hur man når fram och kan påverka en kunds beteende och inställning. Hör gärna av er till oss ifall du vill veta hur vi kan gå hjälpa er med allt grafiskt.

OCO Nordic - Logotyp & grafisk profiliering
FEAB - Grafisk profiliering & mediaproduktion
Alliero Services AB - Presentations & profilmaterial
Team Rynkeby - Profilmaterial #viärLUND

Fotografering

Vi på Lazy Media anser att alla era fotografier ska förtydliga ert personliga budskap. Ett fotografi kan både stärka och framhäva ert företags identitet. Vi levererar proffsiga, anpassade och personliga bilder åt er och ser alltid till att i samråd förverkliga er vision.

Vår fotografiska grundsten är värdeskapande. Vi har en lyhörd hållning till era önskemål och agerar sedan med effektivitet för att garantera att ni snarast får ert nya bildmaterial.

Vi lägger fokus på professionella bilder av er verksamhet, lokaler och personal för att garantera er säljande & professionella presentation.

Ta kontakt med oss så berättar vi om hur vi kan få er verksamhet att stå ut i mängden.