Turn it up to 11!

Att hyra festutrustning genom oss är en kvalitetsgaranti. Med vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus så sätter vi den rätta tonen. Och du, vi hjälper även till med installationen!

Är det dags för fest?

Hyr kompletta paketlösningar, testa någon av våra komponenter eller komplettera din nuvarande ljudanläggning vid enskilt tillfälle. Utöver våra vanliga paket så erbjuder vi på Lazy Media även flexibel uthyrning av våra ljudsystem. Du kan fritt välja mellan våra olika komponenter som vi har i vårt sortiment.

Osäker på vad du behöver för utrustning? Vi erbjuder fri rådgivning inför fest & event, så att du får en optimal upplevelse.

Vi hyr även ut DJ:s till privata tillställningar & företagsfester.

NYHET SOMMAR 2019!

JBL PartyBox 1000

Allt i ett, en stor kraftig högtalare med en fantastisk inbyggd ljusshow. Koppla till telefonen med AUX eller Bluetooth och spela högre än vad du behöver!

1500:- / dag

Våra paketlösningar

Plutoniumpaketet

Två stycken stora JBL högtalare med dubbla 15″ basar samt två toppar med enkla 15″ basar och en 18″ Subbas. Två stycken dansande lampor, två stycken lasers och en rökmaskin.

3000:- / dag

Platinumpaketet

Två högtalare på stativ och en subbas. Till detta tillkommer strömkablage och en kabel att koppla in till dator, surfplatta eller smartphone. Två stycken dansande lampor och två lasers medföljer.

2000:- / dag

Guldpaketet

Två stycken högtalare. Till detta tillkommer strömkablage och en kabel att koppla in till dator, surfplatta eller smartphone. Två stycken dansande lampor medföljer.

1200:- / dag

Vi levererar och monterar utan extra kostnad inom Höganäs & Helsingborgs kommun. Alla priser är ex. moms.

Passar inte riktigt paketen för din tillställning? Kontakta oss så tar vi fram ett prisförslag.