Syns du inte, finns du inte.

Att synas på webben är så mycket mer än bara några nyckelord. Vi levererar en helhetslösning med fokus på att inte endast landa högst upp på listorna, utan att även bibehålla positionen där.

Framtidens marknadsföring.

Att synas på internet är i dagens läge ett måste för alla företag i tillväxtfasen och det ställer förstås höga krav på marknadsavdelningens leverans. Digitalreklam är en fantastisk möjlighet för företag att rikta sina produkter och tjänster till en anpassad publik.

Är ni intresserade av att bredda er webb-presens? Vi är ett gäng talangfulla personer med gedigen erfarenhet inom allt marknadsföring, digitalt & analogt. Vi kan erbjuda er allt från paketlösningar till skräddarsydda lösningar för att på bästa sätt komplettera er nuvarande marknadsavdelning.

Kontakta oss så berättar vi gärna hur vi kan assistera er på resan till toppen i sökresultaten!

SEO

SEO bör ses av alla växande företag som ett självklart komplement till deras marknadsföringsstrategi. Att få högsta möjliga placering på Google ger en enorm fördel gentemot er konkurrens, något som vi kan bidra till genom strategiskt SEO-arbete. Vi lägger fokus på att tydliggöra er existens för alla sökmotorer och skapa klara riktlinjer för hur dessa ska klassificera hemsidans värde och relevans.

Vi utgår förstås från sökmotorernas riktlinjer kring optimering och indexering, detta för att garantera trygghet, lönsamhet och långsiktighet. Vårt mål är resultatbaserad SEO, d.v.s. att vi inte ger oss förens vi nått förstasidan.

På Lazy Media fokuserar vi kraftigt på SEO då vi insett hur stor skillnad detta gör för våra kunders synlighet och långsiktiga marknadsstrategi. Med gedigen erfarenhet inom optimering och snabba beslutsvägar så ser vi till att ert företag får den topplacering som det förtjänar.

Digital Annonsering

Det är lätt att annonsera, dock är det svårare med effektiv annonsering som inbringar leads. Av erfarenhet så kan vi konstatera att ”skjuta från höften” inte alltid det bästa sättet att skapa en koppling. För att lyckas med annonsering så måste innehållet göras relevant och säljande, samt riktas till rätt människor.

Den största fördelen med att annonsera i social media är att det aldrig varit smidigare att fånga in rätt målgrupp för er tjänst eller produkt. All information kring personerna finns redan tillgänglig, försedd av användaren själv och alltid uppdaterad, sådant som normalt är svårt att få tag i när man gör riktad annonsering.

Det roligaste med annonsering i social media är den snabba respons man får på sitt inlägg jämfört med traditionell annonsering. Det är enormt effektivt och spännande att ta del av reaktioner och interaktioner från användare på sekunden.

Låt oss hjälpa er.

Vi står till tjänst med strategi, produktion och publicering. Vi följer alltid upp på status och effektivitet och optimerar sedan baserat på era önskemål.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer!