IoT möter Marknadsföring

Bintel AB kopplade in oss för att ta fram deras nya hemsida. Det tog inte lång tid innan vi gick in som deras marknadsavdelning.

Vilka är Bintel?

Bintel AB är Sveriges snabbast växande miljöteknikbolag. Deras ambition är att vara hjärnan och utvecklingsmotorn i avfallsbranschen – både för privata och kommunala företag.

VIdeoproduktion

För att förklara produkten och dess användningsområden så skapade vi flertalet videproduktioner i 4K-upplösning. Vi nyttjande till stor del flygfotografering för verkligen påvisa Bintels teknik och dess omfattning.

Spela videoklipp

Webb & hosting

Vi skapade en helt ny digital upplevelse för Bintels kunder. Med fokus på en modern webb och stor tyngd på den mediapresens som Bintel ville förmedla så skapade vi en upplevelse utöver det vanliga, samtidigt som vi behöll ”startup”-känslan.

Bintel använder sig även av vår hostinglösning för att garantera att webbsidan alltid är tillgänglig, uppdaterad & säker.

Fotografi

En bild säger mer än tusen ord! Vi fotograferade Bintels produkter både i vår studio och på plats med fantastiska resultat.

Med kamera i högsta hugg och fulltankad biogas-sopbil gav vi oss ut på äventyr i jakt på den gyllene timman, och det arbetet lönade verkligen sig.

Tryck & Presentation

När Bintel står inför stora mässor och presentationer så finns vi alltid nära tillhands. Med allt från presentationsmallar, copytext och tryckmaterial genom vår tryckpartner så löser vi även de där “sista sekunden”-uppdragen som så vanligt förekommer hos startups.

Behöver ni också en marknadsavdelning? Ta kontakt med mig så löser vi det!

Niklas Jacobsson | Art Director

[email protected]
0768-23 78 58